kaluste ja valaistussuunnittelu

PALVELUT HENKILÖASIAKKAILLE

Kaipaako kotisi pientä viimeistelyä? Vai haluatko vinkkejä uuden ilmeen luomiseksi? Ehkä iän myötä koti tuntuu hämärältä ja kaipaat lisää valoa?

Ideakäynnin aikana saat vihjeitä, kuinka pienillä muutoksilla voit kohentaa kotisi ilmettä, kuten esim tapetin ja värimaailman valinnassa tai olohuoneen kalustesijoittelulla.

Pieniä Ihmeitä -palvelu tarjoaa yhdellä käynnillä paljon uusia ideoita tai se voi myös olla upea aineeton lahja – ystävälle, työtoverille, itselle. Hinta: 250,- Sis. alv. 24 %. Uudenmaan alueella [+ kilometrikorvaus]

Olohuone

kokonais suunnitelma

Sisustussuunnitteluun kannattaa panostaa erityisesti silloin, kun edessä on kodin peruskorjaus tai rakenteilla on uusi koti. Huolellisen suunnittelun avulla vältyt virhehankinnoilta ja turhilta kustannuksilta. 3D-kuvien avulla saadaan tulevasta unelmien kodista yhtenäinen.

Isoissa projekteissa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kiinteisiin ja arvokkaisiin ratkaisuihin, kuten tilasuunnitteluun, monipuoliseen valaistukseen sekä kiintokalusteisiin. Nämä osa-alueet ovatkin Heidin vahvuuksia, jolloin kerralla saadaan toivottu lopputulos ja turhilta korjauksilta tai kustannuksilta vältytään.

Suunnittelutyön sisällöstä, laajuudesta sekä budjetista sovitaan aina tapauskohtaisesti.Suunnittelupalveluihin kuuluu mm; tilasuunnittelu, väri- ja pintamateriaalisuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä materiaali- ja tekstiilisuunnittelu.

 

 

 

Kysy tarjousta koko kodin sisustussuunnitelmasta!

Placeholder

PALVELUT YRITYKSILLE

Myymälästailaus

Kaipaako myymäläsi uutta ilmettä? Ideat tuotteiden esillepanoon, värimaailmaan sekä valaistukseen. Unohtamatta näyteikkunaa, joka houkuttelee asiakkaan jo kaukaa

Sisustussuunnittelu

Julkisten tilojen sisustussuunnittelu voi olla kokonaan uuden visuaalisen- ja toiminnallisen ilmeen suunnittelua tai esimerkiksi aula- ja edustustilojen piristämistä pienillä yksityiskohdilla. Onnistunut sisustus tukee yrityskuvaa ja siinä yhdistyvät viihtyvyys ja edustavuus!

Messusuunnittelu

Messusuunnittelun tavoitteena on luoda kokonaisuus, joka on houkutteleva, pysäyttävä, toimiva – imaisten messukävijän osastolle